Tomatbrød med hvitløk og gul paprika

Tomatbrød med hvitløk og gul paprika.

  • 1/2 gul paprika
  • 4 hvitløksfedd
  • 5 dl vann
  • 0,5 dl nøytral olje
  • 3 ss tomatpure
  • 150 g byggmel
  • 350 g hvetemel
  • 2 ts tørrgjær
  • 0,75 ts salt

Del paprika og hvitløk i terninger. Varm vannet til 40 grader. Bland i olje og tomatpure. Bland det tørre og rør det inn i væsken sammen med paprika og hvitløk. Deigen skal være løs og skal ikke eltes. Kle en hjerteform med bakepapir og bruk røreredskapet til plassere deigen jevnt i formen. Deigen trenger hverken å heve eller etterheve. Stek brødet på 200 grader i 40 minutter eller til det er gjennomstekt. Velbekomme!

4 kommentarer

vigdis

10.05.2016 kl.21:25

Dette ser godt ut! Skal bake det!

Théa

11.05.2016 kl.10:01

Hei Vigdis.

Tusen takk! Gi gjerne en tilbakemelding på hvordan ditt brød blir.

Hilsen Théa

Vigdis

13.05.2016 kl.16:34

Brødet ble fint; det luktet godt, smakte godt og var veldig enkelt å bake!

Théa

13.05.2016 kl.18:39

Hei Vigdis.

Koselig å høre at du ble fornøyd med baksten! Jeg vil også anbefale deg å prøve Hjertebrød med oliven som du finner her: http://veganoppskrifter.blogg.no/1458645583_hjertebrd_med_oliven.html Har du forsøkt det? Det er vår brødfavoritt! Det baker vi ofte! Like enkel og supergodt :-)

Hilsen Théa

Skriv en ny kommentar

Théa

Théa

33, Oslo

Hei. Her finner du oppskrifter på velsmakende, hjemmelaget og sunn veganmat. Oppskriftene passer for deg som er veganer, vegetarianer eller rett og slett ønsker et grønt måltid. Denne matbloggen er helt fri for kjøtterstatninger, dyrevernaktivisme og ingredienser du ikke finner i de fleste matvarebutikker. Lik meg gjerne på facebook og følg meg på Instagram @veganoppskrifter. Om du vil kontakte meg direkte, kan du sende en mail til veganoppskrifter@gmail.com Velbekomme! Hilsen Théa

Kategorier

Arkiv

hits