Hjertebrød med oliven og havregryn


 

Hjertebrød med oliven og havregryn.

  • 5 dl vann
  • 0,5 dl nøytral olje
  • 1/4 dl maisstivelse
  • 100 g havregryn
  • 400 g hvetemel
  • 2 ts tørrgjær
  • 0,75 ts salt
  • 150 g grønne oliven med hvitløk

Datteren min har bakt brød i dag. Dette brødet har hun bakt helt selv og det er hennes oppskrift :-) Brødet smakte helt nydelig, og det var ekstra hyggelig at vi hadde gjester i dag som også fikk smake. Alle synes det smakte kjempegodt! Jeg har en flink kokkedatter :-) Slik gjør du: Varm vannet til 40 grader. Tilsett oljen. Bland det tørre og rør det inn i væsken sammen med olivene. Deigen skal være løs og skal ikke eltes. Kle en hjerteform med bakepapir og bruk røreredskapet til plassere deigen jevnt i formen. Deigen trenger hverken å heve eller etterheve. Stek brødet på 200 grader i 40 minutter eller til det er gjennomstekt. Velbekomme!

#veganoppskrifter #vegan #vegetar #vegansk #vegetarisk #melkefri #eggfri #mat #oppskrift #oppskrifter #sunt #grønnsaker #frukt #bær #nrkmat #nofilter #brød #baking #hjemmebakt #bakst

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Théa

Théa

34, Enebakk

Hei. Her finner du oppskrifter på velsmakende, hjemmelaget og sunn veganmat. Oppskriftene passer for deg som er veganer, vegetarianer eller rett og slett ønsker et grønt måltid. Denne matbloggen er helt fri for kjøtterstatninger, dyrevernaktivisme og ingredienser du ikke finner i de fleste matvarebutikker. Lik meg gjerne på facebook og følg meg på Instagram @veganoppskrifter. Om du vil kontakte meg direkte, kan du sende en mail til veganoppskrifter@gmail.com Velbekomme! Hilsen Théa

Kategorier

Arkiv

hits