Stekte rotgrønnsaker med fennikel, blomkål og brokkoli



Stekte rotgrønnsaker med fennikel, blomkål og brokkoli. Fire porsjoner.

  • 1 rødløk
  • 2 gulrøtter
  • 850 g kålrot
  • 525 g sellerirot
  • 175 g pastinakk
  • 1 fennikel
  • 125 g blomkål, helst lilla
  • 400 g brokkoli
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ss mandarinolje
  • 2 ss oregano
  • 1 ss salt
  • Baguetter

Skjær rødløken i små terninger. Skrell gulrøtter, kålrot, selerirot og pastikakk og del dem og fenikkelen i terninger. Del blomkål og brokkoli i små buketter. Varm oljen i en en stor wokpanne, og stek løken i tre minutter. Ha i resten av grønnsakene og stek i 30 minutter. Rør av og til. Ta pannen av platen og rør inn oregano og salt. Server med nystekte baguetter. Velbekomme!

2 kommentarer

Evelin

19.01.2017 kl.22:33

nam :D

Théa

20.01.2017 kl.15:05

Hei Evelin.

Takk for alle dine positive og fine kommentarer! Håper du har det bra :-)

Hilsen Théa

Skriv en ny kommentar

Théa

Théa

34, Enebakk

Hei. Her finner du oppskrifter på velsmakende, hjemmelaget og sunn veganmat. Oppskriftene passer for deg som er veganer, vegetarianer eller rett og slett ønsker et grønt måltid. Denne matbloggen er helt fri for kjøtterstatninger, dyrevernaktivisme og ingredienser du ikke finner i de fleste matvarebutikker. Lik meg gjerne på facebook og følg meg på Instagram @veganoppskrifter. Om du vil kontakte meg direkte, kan du sende en mail til veganoppskrifter@gmail.com Velbekomme! Hilsen Théa

Kategorier

Arkiv

hits